FOTOGRAFIEInterieur / Exterieur
Uw locatie(s) en objecten perfect in beeld gebracht. Voor uw presentatie, publicatie, oplevering of website, een goede registratie maakt het onderscheid!

Panorama en 360 graden
Soms is er meer nodig voor de ervaring van een locatie. Panorama is daarop vaak het juiste antwoord. Als afdruk of als virtual-tour op uw website. Een beleving op zich.

Reportage
Een publieks- of een bedrijfsdevenement, een reportage maakt van deze dag een onvergetelijke dag. Uw bezoekers, gasten en/of deelnemers kunnen terug kijken. Een herinneringaan uw evenement.

Bussiness
Of het nu gaat om workshops, seminars, teambuilding activiteiten, traningen of keynotes. Een fotoregistratie voorziet u van persfoto's tijdens het evenement en brengt een samenvatting als terugblik.

Zakelijk portret
Dit brengt een uniforme uistraling van al uw personeelsfoto's. Voor social media, publicaties of interngebruik. Met een studio op locatie of gebruikmakend van de werkomgeving brengt dit portretten, passend bij uw bedrijf of instelling. Ook voor publicaties en artikelen is een gepast portret van grote waarde.

Product
Uw product perfect in beeld. Voor uw brochure, signing of website. Een goede weergave en dus presentatie van uw product doet immers verkopen!

Food
Bij u in de zaak worden uw gerechten smakelijk en aantrekkelijk vastgelegd. Voor een perfecte presentatie van uw product!

Studio
B'Scene beschikt over een eigen flexibele studio voor portret- en productfotografie. Ook op locatie kunnen wij een studio omgeving creŽren.Lopikerweg Oost 119A, 3411 LX Lopik - T. 0619-382970 - E. info@bscene.eu

KvK: Rotterdam 24395333 - ING Bank: 66 66 36 672
IBAN: NL28INGB0666636672 - BIC/SWIFT: INGBNL2A